Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης περιοδεύει στην Κόρινθο και λαϊκίζει απροκάλυπτα, έχοντας ως όνειρο την διακυβέρνηση της χώρας, τονίζοντας πως«Η Δημοκρατική Παράταξη μπορεί να ανοίξει την πόρτα εξόδου της Νέας Δημοκρατίας», την στιγμή που οι δημοσκοπήσεις τον δείχνουν στην τρίτη θέση με τα δημοσκοπικά ποσοστά του να κατρακυλούν.

Ειδικότερα, την αγορά της Κορίνθου επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης απ' όπου εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, με το αφήγημα «της ακρίβειας που δυσκολεύει τη διαβίωση πολλών πολιτών».

Λαϊκίζοντας σε γραμμή ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε: «Πριν ένα χρόνο, η Νέα Δημοκρατία πήρε 41% στις εθνικές εκλογές και το "ευχαριστώ" του κ. Μητσοτάκη στον ελληνικό λαό είναι μέσα σε ένα χρόνο να ζει με την περισσότερη ακρίβεια στην Ευρωζώνη, να έχει τη χαμηλότερη αγοραστική δύναμη στην Ευρωζώνη και να πληρώνει τα περισσότερα χρήματα για την υγεία του στην Ευρωζώνη», είπε ο κ. Ανδρουλάκης και συνέχισε: «Αυτό τι δείχνει; Ότι δεν ενδιαφέρονται για τα πραγματικά προβλήματα του ελληνικού λαού. Και δεν φτάνει μόνο αυτό, σήμερα επισείει τον κίνδυνο της αστάθειας, προσπαθώντας να εκβιάσει ξανά την ψήφο του ελληνικού λαού στις ευρωπαϊκές εκλογές».

Το ΠΑΣΟΚ θα είναι μελλοντική κυβέρνηση

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ υπογράμμισε πως «απάντηση σε αυτήν την αλαζονεία και την περιφρόνηση των μεγάλων προβλημάτων της ελληνικής κοινωνίας, είναι ψήφος αποδοκιμασίας στην κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη στις 9 Ιουνίου και στήριξη στη Δημοκρατική Παράταξη και το ΠΑΣΟΚ για να υπάρχει ισχυρή, σοβαρή αντιπολίτευση, που θα είναι η μελλοντική κυβέρνηση».

«Το μόνο χέρι που μπορεί να ανοίξει την πόρτα εξόδου της Νέας Δημοκρατίας από το Μέγαρο Μαξίμου είναι αυτό της Δημοκρατικής Παράταξης» τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης και προσέθεσε:

«Γι' αυτό, ζήτω, λοιπόν, να μας εμπιστευτεί ο ελληνικός λαός και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να είναι καλύτερη η ζωή του, λιγότερες οι ανισότητες και πολύ μεγαλύτερη η προοπτική των παιδιών του και του ίδιου».