Τα έργα που υλοποιούνται στην Ελλάδα με πόρους τουΤαμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας είναι το αντικείμενο δύο μεγάλων εκδηλώσεων που διοργανώνει η Νέα Δημοκρατία σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα.

Οι εκδηλώσεις που έχουν τίτλο «Ο Δρόμος προς την Ανάκαμψη», θα εστιάσουν στο πολυδιάστατο θετικό αποτύπωμα του ΤΑΑ στην οικονομία και την κοινωνία και αναμένεται να προσελκύσουν κορυφαία στελέχη του ΕΛΚ και σειρά Υπουργών της ελληνικής Κυβέρνησης.

Στις εργασίες στην Αθήνα που θα φιλοξενηθούν στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental, θα συμμετάσχουν ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Πρωθυπουργός της Κροατίας Αντρέι Πλένκοβιτς, ο Πρόεδρος του ΕΛΚ και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του στην Ευρωβουλή, Μάνφρεντ Βέμπερ και ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς.

athina-1.jpg
athina-2.jpg

Οι εκδηλώσεις οργανώνονται έπειτα από πρωτοβουλία του Αντιπροέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και επικεφαλής της Ευρωομάδας της ΝΔ, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, σε συνεργασία με τη Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και βουλευτή Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών, Μαρία Συρεγγέλα και τον Γραμματέα Διεθνών Σχέσεων και Ε.Ε. της ΝΔ και βουλευτή Σερρών, Τάσο Χατζηβασιλείου.

thessaloniki-1.jpg
thessaloniki-2.jpg