Μεγάλη είναι η κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων στη Θεσσαλονίκη, εν όψει του σημερινού ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ, υπό τον φόβο επεισοδίων. Υπενθυμίζεται ότι έχουν απαγορευτεί οι συγκεντρώσεις και οι πορείες. Παρά την παγόρευση ωστόσο, οι οργανωμένοι οπαδοί των δύο ομάδων καλούν σε συγκεντρώσεις και ζητούν...πάθος και ένταση για την υποστήριξη της ομάδας.

Στο πλαίσιο των προληπτικών ερευνών που διενεργούνται, χθες συνελήφθη υπεύθυνος εγγραφής μελών του ΑΡΗ, ενώ σχηματίστηκε επιπλέον δικογραφία με αφορμή ανάρτηση σε ιστοσελίδα που πρόσκειται σε ΠΑΟΚ, με τη συνδρομή της υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος για υποκίνηση διά του διαδικτύου σε πράξεις βίας.

Το κλίμα μεταξύ των οργανωμένων οπαδών των δύο δικεφάλων του Βορρά είναι τεταμένο και προϊδεάζουν για... σκηνικό πολέμου στη Θεσσαλονίκη, σε έναν αγώνα απολύτως καθοριστικό για τον τίτλο του πρωταθλητή. 

Ενδεικτικά του εμφυλιοπολεμικού κλίματος είναι το βίντεο του υπεύθυνου των οργανωμένων οπαδών του Άρη και η ανάρτηση στη σελίδα των οπαδών του ΠΑΟΚ:

Πολεμικές ιαχές...

Ανακοίνωση οπαδών του ΠΑΟΚ:

«Όλοι την Κυριακή στις 15:30 το μεσημέρι στην Καμάρα για μια πορεία που θα μείνει στην ιστορία. Το ασπρόμαυρο τσουνάμι θα κατευθυνθεί με τα πόδια(μπορούν εννοείται να έρθουν με οχήματα άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας ή με μικρά παιδιά) προς το Makedonia Palace.

Προκειμένου να μας ακούσουν οι παίκτες μας και να μας νιώσουν δίπλα τους... Θα καταλήξουμε όλοι μαζί στην Τούμπα όπου θα παρακολουθήσουμε τον αγώνα σε γιγαντοοθόνη. Εμείς είμαστε ο Βορράς και την Κυριακή η πόλη του Π.Α.Ο.Κ γιορτάζει. Δεν πρέπει να λείπει κανένας απ’ αυτή τη γιορτή γιατί θα τη θυμόμαστε για πάντα.

Υ.Γ: Τσαλαπατήστε τους

Μετά τιμής,

Σύνδεσμοι φίλων Π.Α.Ο.Κ.

Ακολουθεί το βίντεο από το προσκλητήριο του υπεύθυνου των οργανωμένων οπαδών του Άρη: 

https://youtube.com/shorts/hVH...