Την ευκαιρία να διεκδικήσουν τουλάχιστον 2.800.000 εκατομμύρια ευρώ έχουν απόψε οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ. Ταυτόχρονα, με τη συμμετοχή τους στην κλήρωση, όλοι οι παίκτες διεκδικούν στη δεύτερη κατηγορία 100.000 ευρώ.

Η κατάθεση δελτίων μπορεί να γίνει εύκολα και μέσω του διαδικτύου με μόλις μερικά κλικ. Το μόνο που χρειάζεται για να συμμετάσχει κανείς στην κλήρωση online, είναι να μπει στο opaponline.gr ή στην εφαρμογή Opaponline App, να συνδεθεί και να συμπληρώσει το δελτίο του είτε με αριθμούς δικής του επιλογής είτε διαλέγοντας την τυχαία επιλογή.

Μάλιστα, την περασμένη Κυριακή, ένας τυχερός παίκτης κέρδισε 100.000 ευρώ, με ένα δελτίο που κατέθεσε διαδικτυακά, ανεβάζοντας στους 4 τον συνολικό αριθμό των online νικητών της δεύτερης κατηγορίας, που ανέδειξαν οι τελευταίες κληρώσεις του ανανεωμένου παιχνιδιού.

Τόσο στον ιστότοπο όσο και στην εφαρμογή του ΤΖΟΚΕΡ, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές προσφορές*, όπως η προσφορά χωρίς κατάθεση*, για τις οποίες ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Η αυριανή κλήρωση του παιχνιδιού θα πραγματοποιηθεί στις 22:00, ενώ η προθεσμία κατάθεσης δελτίων λήγει μισή ώρα πριν, στις 21:30.

Opaponline.gr - Το παιχνίδι πάντα μαζί

Στο opaponline.gr η εμπειρία διασκέδασης αναβαθμίζεται και προσφέρει σε όλους κάτι μοναδικό! Εκτός από το ΤΖΟΚΕΡ, στο opaponline.gr και το Opaponline App μπορείς να παίξεις online και όλα τα υπόλοιπα αγαπημένα παιχνίδια αριθμών του ΟΠΑΠ (ΚΙΝΟ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, SUPER3).

Εκτός από το να καταθέτεις online δελτίο για όλα τα παιχνίδια αριθμών του ΟΠΑΠ (ΚΙΝΟ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, SUPER3), παράλληλα ενημερώνεσαι σε πραγματικό χρόνο για τις κληρώσεις και τα αποτελέσματα και διεκδικείς μοναδικές προσφορές* για ακόμα πιο διασκεδαστικό παιχνίδι.

Ένας νέος κόσμος διασκέδασης σε περιμένει!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα