Έναν μεγάλο υπερτυχερό, που κέρδισε 6.552.827,56 ευρώ, ανέδειξε η χθεσινή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ. Ο μεγάλος νικητής είχε καταθέσει το «χρυσό» δελτίο του σε κατάστημα ΟΠΑΠ στην Αλεξανδρούπολη.

«Από χθες το βράδυ, όταν και έγινε γνωστό πως ο μεγάλος νικητής του ΤΖΟΚΕΡ βρέθηκε στο κατάστημά μας, έχουμε ένα μόνιμο χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη. Είμαστε ευτυχείς που φέραμε τύχη σε κάποιον συμπολίτη μας. Τα τηλέφωνα δεν έχουν σταματήσει να χτυπάνε και όλοι στην περιοχή μιλούν για το ευτυχές γεγονός», αναφέρει η κα Τριανταφυλλιά Αραμπατζή, ιδιοκτήτρια του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ, το οποίο βρίσκεται στην οδό Δημοκρατίας 399. 

image002-4-GvxI0.png

Ποδαρικό στις επιτυχίες 

Αυτή ήταν η πρώτη μεγάλη επιτυχία που καταγράφει το κατάστημα ΟΠΑΠ της κας Αραμπατζή, στα περίπου δύο χρόνια λειτουργίας του. «Ακόμα προσπαθούμε να το συνειδητοποιήσουμε. Το να γίνεσαι εκατομμυριούχος μέσα σε μια νύχτα, είναι κάτι που θέλει λίγο χρόνο επεξεργασίας. Εύχομαι στον μεγάλο νικητή να έχει την υγεία του πάνω από όλα και να χαρεί αυτό το τεράστιο έπαθλο όπως το έχει ονειρευτεί», τονίζει η κα Αραμπατζή.

image003-3.png

Τους 58 έφτασαν οι τυχεροί 5άρηδες 

Εκτός από τον μεγάλο νικητή των 6,5 εκατ. ευρώ, η χθεσινή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ ανέδειξε και τρία τυχερά 5άρια που κέρδισαν από 100.000 ευρώ το καθένα. Οι τυχεροί παίκτες κατέθεσαν τα δελτία τους σε καταστήματα ΟΠΑΠ στα Τρίκαλα, στον Πύργο και στη Λήμνο. Πλέον, οι νικητές της δεύτερης κατηγορίας του ΤΖΟΚΕΡ, που έχουν κερδίσει έπαθλα των 100.000 ευρώ, ανέρχονται σε 58.